Cégeknek és civil szervezeteknek
Miért jelentkezz partnernek?
  • segíthettek a menekülteknek
  • megvalósíthatjátok a társadalmi felelősségvállalásotokat
  • munkaerőhöz juthattok

Amennyiben szívesen részt vennétek a program támogatásában közreműködő szervezetként, kérjük, keressetek bennünket az alábbi elérhetőségen: info@prospectsinhungary.com

A programhoz csatlakozni az alábbi szerepkörök egyikében lehetséges, kérjük, a választott szerepet is tüntessétek fel leveletekben:

Ügyfelek felkutatása

Letelepedési támogatás

Állásközvetítés

Felnőttképzés

Lakhatási támogatás

Gyermekfelügyelet


A Karrierfejlesztési Program megismertetése a célcsoporttal és a közreműködő saját ügyfélkörével. Menekültek felkutatása a Karrierfejlesztési Programban való részvételhez.

Menekültek tájékoztatása a számukra megfelelő tartózkodási és munkavállalási forma kiválasztásáról. Menekültek segítése a kiválasztott formákra való kérvényezési folyamat során.

Menekültek párosítása a megfelelő álláslehetőséggel. Vállalatok felkészítése a menekültek foglalkoztatására.

Ingyenes vagy kedvezményes árú részvételi lehetőség biztosítása nyelvi kurzusokon vagy felnőttképzésben a menekültek számára.

Hosszútávú lakhatási lehetőség biztosítása, elérhető bérlemény felkutatása, pénzügyi támogatás nyújtása a kezdeti lakhatással kapcsolatos kiadásokra.

Gyermekfelügyeleti szolgáltatások, illetve menekült gyermekek oktatási intézményekben történő elhelyezésének biztosítása.